CMAS 1 YILDIZ Dalıcı Eğitimi

60 

ⓘ Buradan satın alacağınız eğitimin ücreti 300€’dur. Ön kayıt butonu ile yapacağınız ödeme ise, toplam ücretin %20’sidir. Bir sonraki adımda, güncel kur üzerinden Türk Lirası cinsiyle bilgilendirilmeye devam edeceksiniz.

Ön koşullar
(Kişi bu eğitimi alması halinde aşağıdaki ön koşulları yerine getirmiş olmalıdır)

— 14 yaşını doldurmuş olmak
— Yüzme biliyor olmak
— Sağlıklı olmak

Kategoriler:

1* Eğitim programına katılmak için yüzme bilmek, en az ilkokul mezunu olmak ve 14 yaşını doldurmuş olmak gerekir. 18 yaşını doldurmamış adaylar için veli izin belgesi alınacaktır. Aletli dalış yapmanızda bir sakınca olmadığına dair bir sağlık bildirim formu tarafınızdan doldurularak (18 yaşından küçük adaylarda veli tarafından doldurulacaktır)

Gerekli hallerde doktor raporu istenilecektir.Eğitimler teorik ve pratik olmak üzere iki kategoriye ayrılmaktadır.

Teorik eğitimin sonunda, CMAS’ın tanımı ve belge seviyelerini, temel donanım dalış malzemelerinin neler olduğunu ve nasıl kullanılacağını, temel dalış işaretlerini, su altında nasıl anlaşacağımızı, basınç ve hacim ilişkileri, fizik fizyoloji, su altında vücudumuzun nasıl etkilendiğini, denge yeleğinin (BCD), dalış elbiselerinin ve yardımcı malzemelerin tanımını, malzemelere nasıl bakım yapılarak saklanacağını, acil durumda kendinizi ve başkasını nasıl kurtaracağınızı, güvenli bir dalış yapabilmek için dalışınızı nasıl planlamamız gerektiğini, dalış bölgesinin seçiminde nelere dikkat etmeniz gerektiğini, dekompresyon tabloları, güvenli dalış limitlerinin gereklilikleri ve dalış tablolarını nasıl kullanacağınızı öğrenmiş olacaksınız.

Pratik deniz ve havuz eğitimleri sonunda, sizlere dalış eğitimlerinde sualtında kullanılacak haberleşme işaretlerini, malzemeleri doğru şekilde nasıl kullanacağınızı, suya giriş tekniklerini, su altında alçalma ve yükselme tekniklerini, nefes alırken nelere dikkat edeceğimizi, yüzerlilik dengeleyici donanımlarının yani BC'yi doğru şekilde nasıl kullanacağınızı, nefes almanızı sağlayan regülatörü ağzınızdan nasıl çıkarıp tekrar nasıl takabileceğinizi, arkadaşınız ile havanızı nasıl paylaşabileceğinizi, maskenize su girdiğinde nasıl boşaltabileceğinizi ve sualtında nasıl çıkarıp takabileceğinizi, paletinizi nasıl daha doğru kullanacağınızı, sualtı ve su üstünde scuba donanımınızı, ağırlık kemerinizi nasıl çıkarıp geri tekrar takabileceğinizi, basit ilk yardım ve kurtarma becerilerini, dalış teknesinde nelere dikkat edeceğinizi öğrenmiş olacaksınız.

Tüm bu öğrendiklerinizin yanı sıra su altında çevreyi ve kendinizi kollama ile ilgili kapsamlı çalışmalarda yaptırılacak. Bu beceriler en az 5 dalışla öğretilecektir.

Merhaba; size
daha fazla yardımcı olmak istiyoruz!

Eğitimi satın almadan önce, daha fazla bilgi ve sorularınız için rezervasyon talebi oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurun:

Rezervasyon

Sevdiklerine;
hediye göndermek ister misin?

Artık bu eğitimi satın alabilir ve seçtiğiniz bir alıcıyla paylaşabilirsiniz —çok kolay. Eğlenceyi 3 basit adımda tamamlayın:

Seçtiğiniz bir eğitimi satın
alın

Eğitimi satın aldıktan sonra, bir başkasıyla paylaşmak için DREAM hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.

Satın alınan eğitimi bulmak için hesabım sayfasına erişin

Kontrol panelinizden, Ayrıntılar > Satın alma geçmişi > Eğitimler altında hediye etmek istediğiniz satın alımı bulun.

Eğitimi e-posta yoluyla
paylaşın!

Eğitimi paylaşmak için 'Eğitimi paylaş' seçeneğine tıklamanız ve eğitimi hediye etmek istediğiniz alıcının e-postasını girmeniz yeterlidir.

TOP