—— sıkça sorulan sorular

14.2.23

Sualtında hava kaynağı ile yaptığımız dalıştır.

Nefes tutarak yapılan dalıştır. Dalıcının başka bir hava kaynağı kullanmadan, kendi nefesini tutarak yapılan dalıştır.

Ülkemizde yapılan kanuni düzenleme ile 14 yaşını dolduran kişiler dalış yapabilir.

Doğru eğitim ve eğitmen eşliğinde yapılan dalışlar neredeyse tehlikesizdir. Neredeyse denmesinin sebebi eğitim içeriğinde anlaşılacaktır.

Doğru adıyla Dekompresyon hastalığı; Belirli derinlikte uzun zaman geçirdikten sonra limitlerin dışına çıkılması sonucu oluşabilecek rahatsızlıktır.

Dalışlarınızda kullanmanız için bütün ekipman tarafımızdan temin edilir.

Sualtı becerilerinizi beraber yapacağımız 1 dalışla tekrarlayarak unutulan bilgiler hatırlatılır. Bilmeniz gereken teorik kısım ise dalış öncesi kısa bir sürede hatırlatılır.

Bir kardiyoloğun dalış yapmanıza engel durumun olmadığını bildiren rapor ile dalış yapabilirsiniz. Herhangi bir Rahatsızlığınızın olması kesinlikle dalış yapamayacağınız anlamına gelmez, bunun için uzman bir doktordan rapor almanız yeterlidir.

Yılın her zamanı dalış yapabiliriz, kış mevsiminde koruyucu kıyafetler sayesinde soğuktan en az etkilenecek şekilde dalışlar yapabiliyoruz

Alacağınız dalış belgelerin geçerlilik süresi yoktur. Uzun süre dalış yapmamanız durumunda bunu dalış yapacağınız yere söylemeniz uygun olacaktır.

Tarafımızdan verilen CMAS ve PADI dalıcı belgeleri ile Dünya üzerinde dalış yapabileceğiniz bütün dalış noktalarında dalış yap.

Kemer bölgesinin en güzel koyları olan Kiriş koyu ile Ayışığı koyunda dalışlarımızı yapıyoruz.

TOP