Advanced Freediver

70 

ⓘ Buradan satın alacağınız eğitimin ücreti 350€’dur. Ön kayıt butonu ile yapacağınız ödeme ise, toplam ücretin %20’sidir. Bir sonraki adımda, güncel kur üzerinden Türk Lirası cinsiyle bilgilendirilmeye devam edeceksiniz.

Ön koşullar
(Kişi bu eğitimi alması halinde aşağıdaki ön koşulları yerine getirmiş olmalıdır)

— 15 yaşını doldurmuş olmak
— Sağlıklı olmak
— Beginner Freediver kursunu tamamlamış olmak
— Acil ilk Müdahale EFR eğitimine sahip olmak.

Kategoriler:

Gelişmiş Serbest Dalıcı


Gelişimin temeli sınırlarınızın üzerine çıkabilmektir. Yeni bir serbest dalış süresine ulaşmak veya yeni bir derinliğe ulaşmak inanılmaz bir duygudur. Elinizden gelenin en iyisini yapma ve başarabildiklerinizle gurur duyma konusundaki kişisel arzunuzu tatmin eder. PADI Advanced Freediver kursu, vücudunuzun apne sırasında nasıl performans gösterdiğini öğrenirken yavaş yavaş ilerlemenize izin vererek, serbest dalış becerilerinizi iyileştirmeye ve geliştirmeye yönelik kişisel ihtiyacınızı karşılamak için tasarlanmıştır.

PADI Advanced Freediver kursuna kaydolmak için en az 15 yaşında olmanız ve bir PADI Freediver sertifikasına (veya başka bir freediver organizasyonundan uygun bir sertifikaya) sahip olmanız gerekir. Ayrıca son 24 ay içinde Acil Durum İlk Müdahale Birinci ve İkincil Bakım (CPR ve İlk Yardım) eğitimi almış olmanız gerekir.

Bu eğitimi Rescue Diver kursu sırasında tamamlayabilirsiniz. Eğitmeniniz aynı zamanda PADI Acil Durum Oksijen Sağlayıcı Uzmanlığı kursu da verebilir.

PADI Advanced Freediver kursu üç ana aşamadan oluşur:


Gelişmiş serbest dalış teknikleri ve ekipmanları hakkında bilgi geliştirme. PADI Freediver eLearning'i kullanarak bağımsız olarak çalışacaksınız (veya dilinizde yoksa eğitmeniniz sınıf oturumları düzenleyebilir).

Germe ve gevşeme tekniklerini öğrenmenin yanı sıra statik ve dinamik apneyi iyileştirmek için sığ su seansları yapacaksınız. Hedef - 2 dakika 30 saniyelik statik apne (18 yaşından küçük serbest dalgıçlar için 2 dakika) ve 50 metre/165 fit (18 yaşından küçük serbest dalgıçlar için 40 metre/130 fit) dinamik apne

Ek arkadaş badi prosedürleri ve kurtarma teknikleri ile birlikte daha derin serbest dalış ve sabit ağırlık serbest dalışları uygulamak için açık su antrenmanları .

Hedef - 20 metre/65 fit sabit ağırlıkta serbest dalış (18 yaşından küçük serbest dalgıçlar için 15 metre/50 fit) dalabilmenizdir.

Merhaba; size
daha fazla yardımcı olmak istiyoruz!

Eğitimi satın almadan önce, daha fazla bilgi ve sorularınız için rezervasyon talebi oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurun:

Rezervasyon

Sevdiklerine;
hediye göndermek ister misin?

Artık bu eğitimi satın alabilir ve seçtiğiniz bir alıcıyla paylaşabilirsiniz —çok kolay. Eğlenceyi 3 basit adımda tamamlayın:

Seçtiğiniz bir eğitimi satın
alın

Eğitimi satın aldıktan sonra, bir başkasıyla paylaşmak için DREAM hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.

Satın alınan eğitimi bulmak için hesabım sayfasına erişin

Kontrol panelinizden, Ayrıntılar > Satın alma geçmişi > Eğitimler altında hediye etmek istediğiniz satın alımı bulun.

Eğitimi e-posta yoluyla
paylaşın!

Eğitimi paylaşmak için 'Eğitimi paylaş' seçeneğine tıklamanız ve eğitimi hediye etmek istediğiniz alıcının e-postasını girmeniz yeterlidir.

TOP