Batık Dalışı Eğitimi

50 

ⓘ Buradan satın alacağınız eğitimin ücreti 250€’dur. Ön kayıt butonu ile yapacağınız ödeme ise, toplam ücretin %20’sidir. Bir sonraki adımda, güncel kur üzerinden Türk Lirası cinsiyle bilgilendirilmeye devam edeceksiniz.

Ön koşullar
(Kişi bu eğitimi alması halinde aşağıdaki ön koşulları yerine getirmiş olmalıdır)

— 14 yaşını doldurmuş olmak
— AOWD veya eşdeğer belgeye sahip olmak

Kategoriler:

İster tüplü dalgıçlar için yapay bir resif olarak batırılmış olsun, ister bir kaza sonucu batmış olsun, batıklar geçmişe açılan büyüleyici pencerelerdir. Gemileri, uçakları ve hatta arabaları keşfetmek büyüleyicidir ve genellikle bu batıklar su yaşamıyla doludur.

Her batık dalışı, potansiyel olarak bir gizemin kilidini açan veya başkalarının kaçırdığı bir şeyi gözetleyen bir keşif şansı sunar. PADI Batık Dalıcı Uzmanlık kursu popülerdir çünkü sorumlu batık dalışı uygulamalarını gözlemlerken ödüllendirici maceralar sunar.

Bu kursun sizlere kazandıracakları;


Enkazların içini keşfedin
Büyüleyici eserler görün
Özel keşif tekniklerini öğrenin
Bir enkazı araştırın
Hatları ve makaraları kullanın
Yaygın sorunlardan kaçının

Nasıl Batık Dalgıcı Olunur?


Her enkaz farklıdır. PADI Batık Dalgıç kursu sırasında, yerleşimlerini, geçmişlerini ve tehlikelerini araştırarak farklı batık türlerini nasıl keşfedeceğinizi öğrenecek ve özel batık dalışı becerilerini uygulayacaksınız.

PADI eLearning


Kursunuzun bağımsız çalışma bölümünü sizin için uygun olan her yerde, istediğiniz zaman tamamlayın. Farklı batık türleri ve yaygın batık dalışı tehlikeleri hakkında bilgi edinin.

Bir bilgisayar veya mobil cihaz kullanarak çevrimiçi veya çevrimdışı olarak kendi hızınızda çalışın. Su altı eğitimi için veya bir sorunuz olduğunda eğitmeninizle bağlantı kurun.

Eğitmeninizle


Eğitmeninizle yapacağınız dört dalış sırasında bir batığı araştırıp haritalandıracak, özel keşif teknikleri uygulayacak ve penetrasyon hatlarını kullanabileceksiniz.

Kursa katılabilmeniz için:


PADI Adventure Diver (veya uygun sertifika)
Kurs süresi: 2-3 gün (dalışlar en az iki gün içinde tamamlanmalıdır)
Minimum yaş: 15 yaşında veya daha büyük

Merhaba; size
daha fazla yardımcı olmak istiyoruz!

Eğitimi satın almadan önce, daha fazla bilgi ve sorularınız için rezervasyon talebi oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurun:

Rezervasyon

Sevdiklerine;
hediye göndermek ister misin?

Artık bu eğitimi satın alabilir ve seçtiğiniz bir alıcıyla paylaşabilirsiniz —çok kolay. Eğlenceyi 3 basit adımda tamamlayın:

Seçtiğiniz bir eğitimi satın
alın

Eğitimi satın aldıktan sonra, bir başkasıyla paylaşmak için DREAM hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.

Satın alınan eğitimi bulmak için hesabım sayfasına erişin

Kontrol panelinizden, Ayrıntılar > Satın alma geçmişi > Eğitimler altında hediye etmek istediğiniz satın alımı bulun.

Eğitimi e-posta yoluyla
paylaşın!

Eğitimi paylaşmak için 'Eğitimi paylaş' seçeneğine tıklamanız ve eğitimi hediye etmek istediğiniz alıcının e-postasını girmeniz yeterlidir.

TOP