Mükemmel Yüzerlik Eğitimi

40 

ⓘ Buradan satın alacağınız eğitimin ücreti 200€’dur. Ön kayıt butonu ile yapacağınız ödeme ise, toplam ücretin %20’sidir. Bir sonraki adımda, güncel kur üzerinden Türk Lirası cinsiyle bilgilendirilmeye devam edeceksiniz.

Ön koşullar
(Kişi bu eğitimi alması halinde aşağıdaki ön koşulları yerine getirmiş olmalıdır)

— 14 yaşını doldurmuş olmak
— OWD veya eşdeğer belgeye sahip olmak

Kategoriler:

Mükemmel yüzerlik kontrolü, yetenekli scuba dalgıçlarını tanımlayan şeydir. Onları su altında gördüğünüzde, Zahmetsizce süzüldüklerini, daha az hava tükettiklerini ve çok yavaş bir şekilde yükselip alçaldıklarını görmüşsünüzdür. Çevrelerini rahatsız etmeden su yaşamını daha kolay gözlemlerler. Bunu sizde başarabilirsiniz.

PADI Zirve Performans Yüzerlik Uzmanlık kursu, yeni bir dalgıç olarak öğrendiğiniz yüzdürme becerilerini geliştirir ve onları bir sonraki seviyeye yükseltir.

Bu kursun sizlere kazandıracakları;


Yüzdürme kontrolünüzü iyileştirin
Daha az ağırlıkla dalış yapın
Hava tüketiminizi azaltın
Nötr yüzdürme elde edin
Zahmetsizce gezinin
Doğru miktarda ağırlık kullanın

Tüplü Dalışta kendine güven, rahat bir dalgıç olmak için çok önemlidir. Mükemmel bir dengeye sahip olmak, zahmetsizce süzülmenizi, havayı daha verimli kullanmanızı ve ürkek deniz yaşamına daha yakından bakmak için ustaca yaklaşmanızı sağlar.

PADI e-Öğrenim


PADI eLearning, tüplü dalış derslerini yoğun bir programa sığdırmayı kolaylaştırır. Kursunuzun bağımsız çalışma bölümünü sizin için uygun olan her yerde, istediğiniz zaman tamamlayın.

Bir bilgisayar veya mobil cihaz kullanarak çevrimiçi veya çevrimdışı olarak kendi hızınızda çalışın. Su altı eğitimi için veya bir sorunuz olduğunda eğitmeninizle bağlantı kurun.

Eğitmeninizle


Vücut pozisyonunuzu düzene sokmak için ne kadar ağırlığa ihtiyacınız olduğunu ve trim ağırlıklarını nereye yerleştireceğinizi belirleyin. İki dalış sırasında, yüzdürme kontrolleri sırasında ağırlığınıza ince ayar yapacak ve su içi uygulama ile nötr yüzdürmede ustalaşacaksınız.

Ön Koşullar: PADI Open Water Diver (veya uygun giriş seviyesi sertifikası)

Eğitim süresi: 1-2 gün
Minimum yaş: 14 yaşını doldurmuş olmanız gerekecektir.

Merhaba; size
daha fazla yardımcı olmak istiyoruz!

Eğitimi satın almadan önce, daha fazla bilgi ve sorularınız için rezervasyon talebi oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurun:

Rezervasyon

Sevdiklerine;
hediye göndermek ister misin?

Artık bu eğitimi satın alabilir ve seçtiğiniz bir alıcıyla paylaşabilirsiniz —çok kolay. Eğlenceyi 3 basit adımda tamamlayın:

Seçtiğiniz bir eğitimi satın
alın

Eğitimi satın aldıktan sonra, bir başkasıyla paylaşmak için DREAM hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.

Satın alınan eğitimi bulmak için hesabım sayfasına erişin

Kontrol panelinizden, Ayrıntılar > Satın alma geçmişi > Eğitimler altında hediye etmek istediğiniz satın alımı bulun.

Eğitimi e-posta yoluyla
paylaşın!

Eğitimi paylaşmak için 'Eğitimi paylaş' seçeneğine tıklamanız ve eğitimi hediye etmek istediğiniz alıcının e-postasını girmeniz yeterlidir.

TOP