Kuru Elbise Uzmanlığı (Dry Suit Diving)

40 

ⓘ Buradan satın alacağınız eğitimin ücreti 200€’dur. Ön kayıt butonu ile yapacağınız ödeme ise, toplam ücretin %20’sidir. Bir sonraki adımda, güncel kur üzerinden Türk Lirası cinsiyle bilgilendirilmeye devam edeceksiniz.

Ön koşullar
(Kişi bu eğitimi alması halinde aşağıdaki ön koşulları yerine getirmiş olmalıdır)

— PADI Open Water Diver (veya uygun giriş seviyesi sertifikası)
— Eğitim süresi 2-3 gündür
— Minimum yaş: 15 yaşında veya daha büyük

Kategoriler:

Dalgıç giysilerinden farklı olarak, kuru giysiler hava ile doldurulur. Kuru elbise kursunuz sırasında, eğitmeniniz size kuru elbisenizdeki havayı kaldırma kuvvetiyle birlikte nasıl kontrol edeceğinizi öğretecektir.

Ayrıca farklı kuru elbise türleri, temel kuru elbise onarımları ve bakımı hakkında bilgi edineceksiniz.

Bu kursun sizlere sağlayacağı faydalar;


— Daha soğuk su sıcaklıklarında dalış yapın
— Daha soğuk sularda daha sıcak kalın

Kuru Elbise Uzmanlık Eğitimine Nasıl Başlanır?


Bir havuz seansı ve iki açık deniz dalışı sırasında, kuru elbiseyle nasıl rahat ve güvenli bir şekilde dalış yapacağınızı öğreneceksiniz. Deneyimli bir eğitmen, yüzerliğinizi artırmanıza ve öğrenme eğrisini kısaltmanıza yardımcı olacaktır.

PADI eLearning, tüplü dalış derslerini yoğun bir programa sığdırmayı kolaylaştırır. Kursunuzun bağımsız çalışma bölümünü sizin için uygun olan her yerde, istediğiniz zaman tamamlayın.

Bir bilgisayar veya mobil cihaz kullanarak çevrimiçi veya çevrimdışı olarak kendi hızınızda çalışın. Su altı eğitimi için veya bir sorunuz olduğunda eğitmeninizle bağlantı kurun.

Eğitmeniniz le İki açık su dalışı yapmadan önce kuru elbisenizi giyip çıkarma alıştırması yapacak, ne kadar ağırlığa ihtiyacınız olduğunu belirleyecek ve bir havuzda temel kuru elbise becerilerinde ustalaşacaksınız.

Merhaba; size
daha fazla yardımcı olmak istiyoruz!

Eğitimi satın almadan önce, daha fazla bilgi ve sorularınız için rezervasyon talebi oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki formu doldurun:

Rezervasyon

Sevdiklerine;
hediye göndermek ister misin?

Artık bu eğitimi satın alabilir ve seçtiğiniz bir alıcıyla paylaşabilirsiniz —çok kolay. Eğlenceyi 3 basit adımda tamamlayın:

Seçtiğiniz bir eğitimi satın
alın

Eğitimi satın aldıktan sonra, bir başkasıyla paylaşmak için DREAM hesabınıza giriş yapmanız gerekecektir.

Satın alınan eğitimi bulmak için hesabım sayfasına erişin

Kontrol panelinizden, Ayrıntılar > Satın alma geçmişi > Eğitimler altında hediye etmek istediğiniz satın alımı bulun.

Eğitimi e-posta yoluyla
paylaşın!

Eğitimi paylaşmak için 'Eğitimi paylaş' seçeneğine tıklamanız ve eğitimi hediye etmek istediğiniz alıcının e-postasını girmeniz yeterlidir.

TOP